Uudisrakentaminen aina saaristoon saakka

Helppo palvelu laadukkaasti työnsä tekevältä yrittäjältä. Otamme mielellämme haaveestasi kopin ja toteutamme sen! Ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä ›

Asumisvalmiita koteja ja kesämökkejä

Uudisrakentaminen perustuksista katonharjaan Turun seudulla

Uuden omakotitalon, kesämökin tai muun uudiskohteen rakennuspalvelu on helppo tilata meiltä. Hoidamme halutessasi puolestasi kaiken, mitä urakka vaatii pohjasta piippuun ja sisätiloissa siihen saakka, että kohde on asumisvalmis. 

Aloitamme uudisrakentamisen perustusten teosta, jonka jälkeen etenemme vaihe vaiheelta kohti valmista rakennusta. Noudatamme sovittuja rakennussuunnitelmia tarkkaan ja kuuntelemme toiveitasi myös rakennustöiden aikana. 

Sopimuksen mukaisesti teemme rakennukset aina avaimet käteen -valmiiksi asti. Vesi- ja sähkötöissä käytämme luotettavia yhteistyökumppaneitamme. Tarvittavat rakennusmateriaalit tulevat sopimuksen mukaan joko meiltä tai asiakkaalta. Käytämme vain hyväksi havaittuja, luotettavilta toimijoilta hankittuja materiaaleja. 

Toimialuettamme on Turku saaristoineen ja muut lähialueet. 

Ota yhteyttä ›

Terassit ja muut piharakennukset

Kaikki tontille tuleva on hyvä miettiä kerralla kuntoon. Samalla kun suunnitellaan talonrakennusta, kannattaa miettiä pihaan tulevat rakennukset. Totta kai rakentamisen tarve voi tulla kyseeseen myös jälkikäteen. 

Me rakennamme omakotitalojen ja mökkien lisäksi viihtyisät terassit ja huvimajat, pergolat, kestävät laiturit, varastot, autokatokset ynnä muut. Mitä sitten uudisrakentamisen saralla tarvitaankaan.

Jos sinulta siis puuttuu vielä rakentaja kohteellesi, ota meihin yhteyttä, aloitetaan siitä! 

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita